Контактирајте нас
МОБ: +8618659606653
Е-маил: кермит_сцф@алииун.цом
Адреса: Индустријски парк Ксингтаи, Цхангтаи жупаније, Зхангзхоу, Фујиан, Кина
Dom > Знање > Sadržaj
Како направити разлику између истинског и лажног намјештаја у дрвету
Dec 25, 2017

Продаја тржишта намјештаја је заслепљена. Истовремено, продаја намештаја високог, средњег и нискорочног намештаја је веома врућа, а жалбе се повећавају. "Чврсто дрво" и "нулти формалдехид" и други слогани привлачни, али успјешно успјешно тржиште намјештаја, потрошаци тешко разликују.

Неупознати купци преварени

Махагони, храстово дрво, гумено дрво, храст и манхурски пепео ...... Како обични потрошачи могу толико препознати? Разноликост материјала за намештај, обичног потрошача је тешко разликовати.

Заправо, сада са гуменим дрветом који се поставља као храст, а нарочито представљајући као храстове ствари у Америци, такође је врло често, а не знајући купци лако преварити. "Чиста масива од дрвета значи да су сви материјали природно дрво без прераде, а не користити било које дрво "Једна гардероба је нормална са шест или седам врста дрвета". Сада, све док је материјал од пуног дрвета преко 30%, може се назвати намјештај од пуног дрвета, али они могу имати само неке главне материјале као чврсте дрво и неки ексципијенти су направљени од имитације дрвета третманом коже.

Пажљиво посматрање и препознавање "лажног чврстог дрвета"

Дакле, како се идентификују стварни прави намјештај за намештај? Избор намештаја од пуног дрвета треба да буде добар за бренд. Постоје три врсте "лажног чврстог дрвета" на тржишту.

Прва врста је најчешћа, односно, налепница од чврстог дрвета је причвршћена на површину намештаја, што је врло слично чистом намештају од пуног дрвета од површине. Све док потрошач пази да га посматра, може се лако идентификовати.

Други начин је да се дубоко обрађени блокови од дрвета прерађују у "прстену плочу" као основни материјал чистог намештаја од пуног дрвета, а затим их прикључите на спољашње масивно дрво. Неке фирме продају тзв. Чисте намјештаје од пуног дрвета, заправо кориштење помоћних је још релативно јефтино дрво, не знамо да су инси и изласци купаца тежи да потроше новац.

Трећа категорија је фалсификат који се недавно појавио на тржишту и тешко га могу наћи потрошачи. Ова врста трикове за обраду намјештаја је предња страна дрвета а обрнута страна је танка плоча за прсте, а централни положај плоче је све врсте шперплоче и чак разних отпадних дрвета. Потрошач може пажљиво провјерити положај рупе у рупици и ручком, као што је рупе и ручица, да би се видело да ли постоји било који међуслој.

Пословни сектор који подсећа јавност у куповину намјештаја може захтијевати од предузећа да издају детаљне доказе о материјалним добрима, а која су наведена у уговору, која не само да може ефикасно избјећи спорове, већ се може користити као правна документа на права на.


Par: ne

Sledeći: Како чистити кожну софу брзо и једноставно?