Контактирајте нас
МОБ: +8618659606653
Е-маил: кермит_сцф@алииун.цом
Адреса: Индустријски парк Ксингтаи, Цхангтаи жупаније, Зхангзхоу, Фујиан, Кина
Dom > Знање > Sadržaj
Вештине куповине и колокације вештачког дрвета
Dec 25, 2017

У стварном животу, гумени сито од пуног дрвета се много више користи од металне материје, јер је гомоље од масивног дрвета теже од металне материје, тако да ће играти помоћну улогу равнотеже. А гумени сито од масивног дрвета није лако кородирати са металним материјалом. Дакле, која је вјештина куповине гомиле од пуног дрвета? Шта је с колокацијом од дрвета?

Избор и куповина капица од пуног дрвета

Принцип практичности: у стварном животу, дрвена гардероба је практичнија од метала, јер ће дрвена гардероба бити нешто тежа од метала, тако да ће играти балансну улогу.

Начело лепоте: уопште, савремени осећај металног материјала је јачи. А дрво је обично једноставније и једноставно.

Економски принципи: метак и дрво од коатра и релативна цена је већа, а пластични ратан ће бити приступачнији.

Принцип заштитне и здравствене заштите животне средине: капа одеће је различита од здравља људског тела према различитим материјалима и различитим површинским бојама.

Површински третман: у овом тренутку трговци на тржишту бирају токсичне и формалдехидне боје како би уштедели трошкове и повећали цијену конкуренције, што ће дугорочно имати велики утицај на људско здравље.

Материјал: производи од метала и производа од пуног дрвета углавном нису лоши за здравље, али пластични производи морају обратити пажњу на неке материјале или материјал ниског квалитета који ће имати утјецаја на здравље.

Колокацијска техника од масивног лима

Конзистентност стила: одећа за одјећу се обично ставља у спаваћу собу или гардеробу. Стил носача мора бити у складу са стилом спаваће собе или гардеробе и неће бити превише нагло.

Конфигурација боје: боја подлоге мора бити обложена спалном капом или капутом за постизање хармоније и јединства целине.

Подударање величине: величина гардеробе одговара дужини одеће и броју одеће. Ако имате пуно дугих капутова, морате да изаберете дугачак регал. Ако прекинете капут, висина гардеробе може бити нешто нижа.


Par: Тип слијетања од пуног дрвета

Sledeći: Савети за куповину столом од пуног дрвета