Контактирајте нас
МОБ: +8618659606653
Е-маил: кермит_сцф@алииун.цом
Адреса: Индустријски парк Ксингтаи, Цхангтаи жупаније, Зхангзхоу, Фујиан, Кина
Dom > Знање > Sadržaj
Савети за куповину столом од пуног дрвета
Dec 25, 2017

Употреба масивног дрвета може побољшати квалитет читавог простора. Столни стол је врло чест облик у столу. Многи родитељи или радници боље воле овакав стол. Па шта су чврсте дрвене столице и вештине куповине?

Један, шта је чврста дрвена столица

Нантонг дрвени намештај за дрво за писање или читање са столом, обично са фиоком и држачем носача мрежа, обично израђен од дрвета, дрво је резано дрво или дрвена плоча за завршну површину за обраду или израду основног материјала, дрвета фурнир или фурнир на таквим подлогама (фурнир фурнира), а затим завршетак обраде стола, сто је популарно код потрошача и поверења, и природног и без хемијског загађења, ово је дефинитивно најбољи избор за модеран здрав живот, са модерним урбаним психолошке потребе природе, материјали од природе, одражавају хармоничан однос људи и животне средине, дизајнери љубави са овим материјалима, додајући модерном концепту заснованом на природи, заснован на природи, он може да повуче људе и материјале, раздаљину између човека и природе, дају особи неку врсту интимности.

Два. Које су технике за одабир и куповину масивних дрвених столова

1, избор дрвене столарије је најважнија процена сировина, хаос на тржишту намештаја од пуног дрвета, често се појављују лоше, збуњене врсте ствари, најбоље је купити брендове производе, истовремено за напоменути да је цена дрвета у апсолутној лази расте сувише јефтино. Најјефтинији бор, храст, махагонија до скупих, разлика у цени десетине пута, па не зато што се не сматрају врстама дрвета. Поред тога, исте врсте дрвета, према различитим мјестима поријекла су такођер различите, на примјер, цијена финског бора је обично двоструко већа од цијене домаћег бора.

2, добар масивни дрвени стол, употреба шипки и жлебова и други начини за повезивање, у локалној тежини која је релативно велика, такође са вијцима и заштитним блоковима и другим начинима за ојачавање. Ако видите савршени намештај од дрвета, сви су причвршћени вијцима, онда чврстина ових врста намјештаја није висока. Судећи по чврстости намештаја, може се оценити стабилношћу намештаја. Фиока треба да буде јака и чврста и да затегне вијке унутра. Можда и повуците фиоку, активну радну површину, врата ормара, да видите да ли може осигурати одговарајућу и исправну везу.

3. Отворите врата и фиока од масивног стола и приметите да ли је дрво сухо и бело, а текстура је блиска и деликатна. Ако постоји комад намјештаја направљен од дијелова, плоче за густину и плоче за плочу, отворите врата или фиока ормара и мирисајте да видите да ли постоји иритантни мирис. У принципу, носеци водоравну снагу измедју делова као сто је колона и колона повезивање близу површине намештаја, не би требало да има ожиљке или пукотине. Структура је јака, оквир не сме да се изгуби, није дозвољено да се разбије чело и материјал је прекинут, изглед изгледа као шаблон, затим одговара овој позицији промене узорка, погледа одговарајући образац на полеђини врата кабинета, ако је преписка врло добра, то је чисто масивно дрво.


Par: Вештине куповине и колокације вештачког дрвета

Sledeći: ne