Контактирајте нас
МОБ: +8618659606653
Е-маил: кермит_сцф@алииун.цом
Адреса: Индустријски парк Ксингтаи, Цхангтаи жупаније, Зхангзхоу, Фујиан, Кина
Dom > Знање > Sadržaj
Куповина гардеробе од масивног дрвета
Dec 25, 2017

Структура гардеробе је чврста

Мала плакара у цементној подној мопи у селекцији, нежно спусти, оштри звук, објасни квалитет је бољи; ако глупи глупи буч, који није у комбинацији са чврстом структуром, није јак.

Фурнир гардеробе патцхворк Иан лак

Без обзира да ли лепити фурнир, ПВЦ боју или држати папир, треба обратити пажњу на то да ли се држи равно, без избијања, блиставог, патцхворк лак феномен. У довољном светлу да проверите шав. Гардероб за фурнирање шуме од дрвета је лако оштетити, са само две године уопште. Дрвени фурнир, пилинг од ивице фурнира, него добар. Начин идентификације ова два је да се погледа узорак дрвета. Фурнир фурнира је раван и густ, а фурнир фурнира је разређен. Гардеробна фурнирска фасадна облога, део мора бити ивице, ивична плоча неће апсорбирати влагу, набрекнути и оштетити. Бочни угао фурнира за фурнирање је једноставно упалити. Када га покупите, можете изабрати угао руком. Ако га покупите, то показује да постоји проблем са лепком.

Да ли је гардероба равна или не

Ивица није равна, што указује на то да је унутрашњи материјал мокар, а заптивна ивица падне неколико дана. Роба заптивке такође треба бити округли кут, који не може бити равног и правог угла. Користите рубу заптивке дрва на влажном или пуцњавом. Три шперплоче украшене гардеробом, торба је постављена у нокат, треба обратити пажњу на очи око је глатко, око ока и боја остатка истих. Обично је нокат запечаћен китом, да би се обратила пажња на то да ли кит има бубањ, као што је бубањ да не објашњава, полако кити ће пасти изнутра.

Огледало гардероба би требало да буде снимљено на слици

Одабрани са огледалом као што су гардероба, комода, огледало за одјећу, огледало, за осветљење, да би се видело да ли деформација огледала огледа, проверите да ли живе огледало задњу унутрашњу линију и задњу плочу, незаобилазну плочу, и ван папира, иначе Меркур ће се обући.

Дијелови боје треба да буду глатки

Дијелови боје гардеробе треба да буду глатки, глатки, без бора, без мозга и тако даље. Угао ивице не може бити равног и правог угла, а штапови и лакови се лако распадају на равној ивици. На вратима гардеробе треба да се обојени и бојена боја, а небарена плоча лако се савија и не лепа. Посебни савети: проверите да ли је прекидач за закључавање врата паметан; велики ормари треба поставити 3 скривене шарке, од којих само 2 не; 3 завртња, неки лоши рад, само један завртањ, употреба ће пасти.

Изаберите репутабилну продавницу

Пре куповине да пажљиво разумеју квалитет робе, наравно, може знатно смањити шансу за куповину робе. Али због временских услова или других природних фактора услед проблема са квалитетом, тешко је у потпуности избјећи, тако да у куповини намештаја, како би се осигурала услуга купаца и угледних професионалних продавница намештаја, чак и када би потрошња могла да добије и услугу корисничких услуга , за ваш намештај "дуготрајна срећа".

Било да је материјал гардеробе разумно или не

Различити плакари, површински материјали су различити. На пример, столови, столице, ножне кутије, са тврдим дрветом, релативно снажним, способним за носење оптерећења и унутрашњим материјалима других материјала; ноге пресвлаке, потребна дебљина 2,5 цм, дебела је неспретна, лако се савијати танка деформација; кухињски и купатилски ормари се не могу користити у влакнима, а требало би да користе три шперплоче, фибербоард, јер вода проширује штету; табела треба да се прати. Пронађено је да дрво има инсектне очи, на крају које се не осуше темељно. Након што проверимо површину, отворимо врата ормарића и врата фиока да видимо да ли је унутрашњи материјал покварен. Може се оштетити ноктима и заглавити у њега, што значи да је материјал покварен. Након што се врата отворила носом за мирис, ако је црвени нос, очи, сузе, то што је садржај формалдехида превисок, бити штетан за људско тело. Посебни савети: гардероба за заједничко тржиште углавном подијељена на гардеробу од пуног дрвета и гардеробу плоче, чисту одећу од гвожђа због своје високе цијене, а не главног тока.

(1) гардероба од коже од масивног дрвета: главне компоненте гардеробе су масивно дрво, а основни материјал великог дела је и вештачка плоча. Само на површини панела од дрвета је слој дебљине од 1ММ дрвене коже, а затим се прави боја. Визуелни ефекти и тактилни ефекти су врло слични стварном дрвету, а обични потрошачи нису лако идентификовати. Већина њих изгледа као гардеробне плоче од пуног дрвета, а ми морамо обратити пажњу на то.

(2), ормар за плочу: ова гардероба је маинстреам тржишта, обрада је једноставна, материјални трошкови производње су мали, заштита животне средине је боља, цена је релативно јефтина. Такозвана плоча се односи на вештачку плочу, многе врсте дрвених панела, које се користе у ормарима углавном иверица, фибербоарда, шперплоца. На површини панела од дрвета, меламин папир постаје "меламинска плоча", а папир импрегнисан у пастер постаје познат "ФиреБоард" ... Важно је напоменути да плоча средње густине није погодна за кабинет.


Par: Вјештина постављања софа у дневну собу

Sledeći: Столови од масивног дрвета и столице како уклонити повреде