Контактирајте нас
МОБ: +8618659606653
Е-маил: кермит_сцф@алииун.цом
Адреса: Индустријски парк Ксингтаи, Цхангтаи жупаније, Зхангзхоу, Фујиан, Кина
Dom > Знање > Sadržaj
Вјештина постављања софа у дневну собу
Dec 25, 2017

У софи у дневној соби има много вештина. Најважнија ствар је уклопити софа у дневној соби, а једино у складу са правилом може нагласити стил и укус дневне собе.

1, Ваи стил: са великим софом као главним тијелом, опремљен са два једноделна фотеља или фотеље за намештај намештаја у софи, може формирати осећај агрегације и кућишта, што је погодније за једну заузету породицу.


2, једна реч: за мањи правоугаони дневни боравак, софа треба поставити уз зид и ставити испред столице, који може ефикасно уштедјети простор и повећати обим активности.


3, угаони тип: трокраки софа плус двокрилна софа може да формира Л симбол као што је скоро две стране. То је најпогоднија квадратна дневна соба, која може да прекине осећај правила која доноси квадратни простор.


4, Л тип: према стварној дужини дневног боравка (унапред добар) избор двоструког или три кауча као главног тијела, а затим изаберите једно сједало за ручкове са мечом, комбиновано у облику слова "Л", средњи са малим чајним столом, дневна соба је пуна и за правоугаону ширину дневног боравка.


5, двокреветни центар: погодан за простран и чест боравак. Поставите две просторе за слободно време, а затим поделите на софу, који су подељени у два простора за размену, могу комуницирати једни са другима и релативно независни.


6, стаггер тип: читав кауч може се распоредити и поставити у једном положају, формирајући облик "С". Веома је паметан и практичан. На погрешном месту можете поставити бочни сто, који се може описати као роман.


7, симетрија: симетрични изглед погодан је за распоред просторија са разговорима као главном функцијом, углавном за традиционално дневну собу оријентирану у слободно вријеме, са јаким осећањем локације и погодним за ригорозну употребу у кући.


Par: Различити материјали за дневне собе како извршити одржавање

Sledeći: Куповина гардеробе од масивног дрвета