Контактирајте нас
МОБ: +8618659606653
Е-маил: кермит_сцф@алииун.цом
Адреса: Индустријски парк Ксингтаи, Цхангтаи жупаније, Зхангзхоу, Фујиан, Кина
Dom > Новости > Sadržaj
Питања која требају пажњу приликом куповине чврстог дрвета Динетте
Dec 25, 2017

Примарни услов за избор столова и столица је подручје благоваонице. Ако је подручје ресторана велико, можете одабрати густу и тешку текстуру, поклапати се са простором, умереним столом величине и столице; ако је подручје ресторана ограничено, а број људи који се трпе за храну нису сигурни, можете изабрати столицу са столом за преграду или телескопом.

Друго, требало би да погледамо стил, стил стола и столице најбоље одговара украшавању ресторана. Ако није сигурно, најбоље је изабрати исти стил као и табела. У поређењу са облику, округли сто је погодан за мање квадратне ресторане, а демократска атмосфера породице је јача. Правоугаони сто ће изгледати као атмосферски, погодан за редовне породичне партије. Квадратни сто је углавном мали, он ће изгледати топло и много.

Избор намештаја од пуног дрвета прво проверава да ли је структура чврста, може се гурнути уздужно и тестирати ручним притиском.

У тренутку избора, исту боју треба посматрати у истој боји на удаљености од једног метра, ако је боја доследна, односно разлика у боји.

Површински третман би требао бити детаљ, као што су зглобови, оптерећења уназад, зглоб је чврста, било да је позитивна и конзистентна.

Као што су линије или обликоване таблице стила, може бити до светлости и пажња је неравномјерна, линија је глатко место, површина боје једнако, додир је глатка, без брушења и других проблема, да пронађе светлост, то јест боја униформе, занат није савршен, мора се посматрати на светлости.

Где је хардвер повезан, проверите да ли је хардвер разумљив са дрветом. Ако технологија није добра, на боји постоје обични метали, оштрице на дрвету, или постоје јаки проблеми.