Контактирајте нас
МОБ: +8618659606653
Е-маил: кермит_сцф@алииун.цом
Адреса: Индустријски парк Ксингтаи, Цхангтаи жупаније, Зхангзхоу, Фујиан, Кина
Dom > Новости > Sadržaj
Одржавање намештаја од пуног дрвета 6 Ваис
Dec 25, 2017

1, далеко од извора топлоте.

У зиму је најбоље поставити намештај дневног боравка на место од око 1 метра од грејног тока, како би се избегло дуго време печења намештаја у дневном боравку, тако да локално суво крекирање, изобличење и локално погоршање филм боје ће се десити.

2, одржава стабилност животне средине

При коришћењу намештаја чистог дрвеног намјештаја, требало би одржати стабилност животне средине што је више могуће. Нарочито, не би требало бити драматичне промјене температуре и влажности, иначе ће намјештај бити деформисан.

3. Обратите пажњу на чишћење и одржавање површине намјештаја у дневној соби

Времена за суву меку тканину од памука нежно обришите површинску прашину, сваки пут у неко вријеме, са влагом од влажног памучног предива, прашина за угоститељски кабинет пажљиво ће бити обрисана чисто, а затим очистити суво меко фино памучно ткане тканине.

4, избегавајте употребу алкохола, бензина или других хемијских отапала за уклањање мрља.

Ако су мрље на површинама намештаја не дозвољене, не смеју се брутати. Нежно се уклањају топлом чајном водом. Када се влага испарава, мање је Ксу Гуанг воска на оригиналном делу, а затим нежно трепити неколико пута да формира заштитне фолије.

5, избегавајте тешко гребање.

Приликом чишћења, алат за чишћење не дозвољава намјештај. Обично, пазите да не дозволите да се тврди метални производи или остало оружје сударају са намјештајем, како би заштитили њихове површине од модрица.

6, избегавајте директну сунчеву светлост.

Треба да покушамо да избегнемо дугорочну изложеност сунчевом намештају у целини или делимично, њену позицију у најбољем могућем положају да избегнемо сунчеву светлост на месту, или са провидном газираном завесом одвојеном од директне сунчеве светлости, тако да не утиче на унутрашње осветљење, али такође штити унутрашњи намештај за дневни боравак.