Контактирајте нас
МОБ: +8618659606653
Е-маил: кермит_сцф@алииун.цом
Адреса: Индустријски парк Ксингтаи, Цхангтаи жупаније, Зхангзхоу, Фујиан, Кина
Dom > Новости > Sadržaj
Предности намјештаја од гвожђа
Dec 25, 2017

Врло чврсто дрвено дрво. Густоћа густоће гаса је 1,1 ~ 1,33, просјек је око 1,25 и потоне у воду. Снага дрвета је висока. Због тешке и тврде текстуре дрвета је ушушкано, тешкоће резања и машинске обраде, нарочито ручним алатом, је изузетно тешко; али ротацијско сечење и формирање ротирајуће површине за сечење сечења могу бити боље. Због присуства компоненти уља, користите брусни папир, прање судова са каустичним содаом и осталу површинску обраду пре лепљења, отпорност на корозију, високу отпорност на инсекте, термите и морски слаг не може одолети штеточинама, врло погодним за материјал за намештај.


Древеса нису велика, дрво садржи уље и компоненте, и има само подмазивање и хабање. Због тога, она има незаменљиву примену у свијету као механички материјали, уређаји и други материјали. Нарочито носач и лежај носача пропелера осовине, клизни лежај, индустријски машински материјали, ремен, Акион, ручица, клизач и др.

Пошто су ресурси сада веома ретки у претходним годинама, раст је само на подручју Гуангки, али је у посљедњих неколико година у основи очишћен, тренутно је само у Вијетнаму и још увијек су земље југоисточне Азије. Дакле, гвоздени намештај привукао је све више пажње!