Контактирајте нас
МОБ: +8618659606653
Е-маил: кермит_сцф@алииун.цом
Адреса: Индустријски парк Ксингтаи, Цхангтаи жупаније, Зхангзхоу, Фујиан, Кина
Dom > Новости > Sadržaj
Како се суочити са тешкоћама кожног софа
Dec 25, 2017

Ако утврдимо да су неке од њихових кожних софа очвршћене, то показује да унутрашња влакна кожна површина има оштећење филма или губитак уља, одмах треба да се повуче на површину између унутрашње влакно коже, која се поново напуни са добрим мастима - меканом кожом или уљаним моделом средство за негу коже. Специфичне методе су следеће:

Кожни део сочног кожног сочива, испустите симулирану кожу уља или епително кожно негу Беаути Кинг Јиалијиа, природно сушење, а затим се окрените другим деловима истог неговатеља. Не брините, нека природна апсорпција коже. Након убризгавања 2 ~ 3 ињекције у кожу, кожа ће се поново очистити након природног сушења. Ако један или два дана касније још увек нема промене, али у дермису доња површина топлег ваздуха струје до 60 степени стиснута је неколико пута, а затим руке и ставите новчаник у средину, принцип симулације игра памук, као аплауз пошто је влакно коже добило вибрације, како би се подигла веза. Тада симулацијско уље боји кожну меку негу, тако да се понавља, више се може омекшати.

Међутим, горња метода је погодна само за коже које су изгубљене и ојачане уљима, што није погодно за дермис да се отврдну до функције коже.

Једном речју, време кожне софе ће се очврснути дуго времена. Све док не изгуби своју функцију, може се отклонити горе наведеним методама и то ће бити ефикасно. Али, запамтите, не у случају да нема средстава за негу на рукама или другом спољном рубу, постаје мекана, али и сломљена влакнаста кожа, кожа чинећи механичку чврстоћу трајно смањену, не могу поправити, па чак довести до оштећења пуцања, па самим тим и не може се користити за наметање метода вањске силе каљеног кожног софа коже мијењају се.