Контактирајте нас
МОБ: +8618659606653
Е-маил: кермит_сцф@алииун.цом
Адреса: Индустријски парк Ксингтаи, Цхангтаи жупаније, Зхангзхоу, Фујиан, Кина
Dom > Новости > Sadržaj
Када купујете масивне столове и столице Пажња
Dec 25, 2017

Столови и столице од масивног дрвета, свеобухватни столови и столице за дрво, сви столови и столице од пуног дрвета називају се столовима и столицама од масивног дрвета. 1, масивни дрвени стол и столица: главни делови декорације, прибора, прибора, остатка дрвета, дрвета, дрвета и других дрвених материјала од стола и столица. 2, столови од пуног дрвета и столице: од чврстог дрвета или пуног дрвета као основног материјала, површине обложене столовима или столицама, или на таквим подлогама, фурнири или фурнири или фурнири се користе за завршну обраду и завршну обраду. Чврсто дрво је материјал од чврстог дрвета који се састоји од две обраде дрвета, интегрисаног дрвета и другог дрвета. 3, свеобухватна столица столице за дрво: основни материјал усваја масивно дрво, вештачку плочу и другу врсту мешовите столне столице.

На шта треба обратити пажњу приликом избора масивног дрвета и столице?

1, када изаберемо масивне столове и столице од масивног дрвета, треба обратити пажњу на то да ли је масивно дрво или какво је то дрво. Уопштено говорећи, лака и столна нога нису лака за лажирање. Најважније је да бочним панелима мора бити посвећена пажња. Поред тога, ради се о изради, истинском и лажном дрвеном столу и столици, његов синдикат има очигледну разлику. Уз унос референце (/ Тасман намјештај);

2, као што су линије или посебни стилови, може бити до светлости и пажња је неуједначена, линија је глатко мјесто, површина боје једнако, додир је глатка, без брушења и других проблема, да би се пронашло светло, које је боја униформе, занат није савршен производ, мора се осветлити.

3, где сви делови припадају хардверу, проверите да ли је хардвер компатибилан са дрветом. Ако технологија није добра, на боји постоје обични метали, оштрице на дрвету, или постоје јаки проблеми.