Контактирајте нас
МОБ: +8618659606653
Е-маил: кермит_сцф@алииун.цом
Адреса: Индустријски парк Ксингтаи, Цхангтаи жупаније, Зхангзхоу, Фујиан, Кина

Кревет од масивног дрвета

Двокреветна соба са масивним дрветом Кровна постеља је украсна постеља донекле слична кревету са четири постере. Типични кровни лежај обично садржи постове на сваком од четири угла који се протежу око четири метра надоле или више изнад душека. Орнате или декоративна тканина често је прекривена преко горњег простора ...

Двокреветна соба са масивним дрветом

Кровна постеља је декоративни кревет донекле сличан кревету са четири постере. Типични кровни лежај обично садржи постове на сваком од четири угла који се протежу око четири метра надоле или више изнад душека. Орнате или украсна тканина често је прекривена преко горњих размака између постова и чврста тканина од тканине може створити плафон или надстрешницу директно преко кревета.

Представљање производа

Тип: Намештај за спаваће собе

Специфична употреба: Кућни кревет

Општа употреба: Кућни намештај

Материјал: Дрво

Дрво Тип: Солид Мапле

Изглед: Модеран дизајн

Место поријекла: Фујиан, Кина копно

МОК: 1 контејнер, мешавина је прихваћена

Паковање: Стандардно паковање извоза / по купцу

Датум испоруке: 30-40 дана зависи од количине наруџбе

Величина: 200 * 180 * 30цм или по захтеву

Предност: Новији дизајн (3 дизајнера са богатим искуством од 5 година)

Трајни квалитет (увезено масивно дрво гарантује најбољи квалитет)

Најкраћа достава (око 30 дана)

Историја постеље

Кровна постеља постала је постојана више за утилитарна средства, а не за екстраваганцију или декаденцију. Кројашке кревете са завјесама које су у потпуности уградиле кревет су користили господари и племићи у средњовјековној Европи због топлине и приватности, пошто су њихови учесници често спавали у истој просторији. До 16. вијека, ти кревети, чак и племићи, били су прилично једноставни и потцењени. Током овог периода, резбарени радови на плочи и постовима постали су популарни и услиједили су још уређени креветићи.

У пред-републиканској Кини, до 1911. године, породични кровни лежај је био најважнији комад намјештаја у домаћинству, а често и дио мираза невјеста. Као означитељи статуса, ови кревети су често компликовано украшавани узбудљивим мотивима, посебно везаним за плодност, дуговечност и срећну брачну заједницу.


Hot Tags: кревети од масивног дрвета, Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, велепродаја, попуст
Srodni proizvodi
Istraga